"De vrijheid van de mens is de gezondheid der ziel". Voltaire

De therapeut 

Annemieke Kuijt

Het is mijn passie gezondheid en vitaliteit op een natuurlijke verantwoorde manier te optimaliseren.

Mijn kort verhaal:  

Onze dochter werd vanaf negen maanden chronisch verkouden en had met grote regelmaat middenoor ontsteking. Beeld? Loopneuzen , slecht gehoor, onrust, vermoeidheid, ontstoken ogen en overdadig groen snot.

Van ''constitutie'' had ik nog nooit gehoord en na de nodige reguliere anti-biotica kuren, neus-sprays en adviezen die niet hielpen kwamen we terecht bij een homeopathisch arts. Hij observeerde onze dochter en stelde bijzondere vragen over haar functioneren.

Hierna ging door de fysieke en mentale reactie van ons kind op het toegediende geneesmiddel een wereld voor mij open. Ze had niet alleen geen oorontstekingen meer, maar ze ontwikkelde zich heel goed op algeheel gebied, ze bloeide zichtbaar op! De homeopathie had mijn nieuwsgierigheid gewonnen en is daarna nooit meer uit ons leven geweest.

Ik had zelf eerst nog andere studies op mijn verlanglijstje; als schoonheidsspecialiste vond ik voetreflexologie heel boeiend, daarna heb ik heb ik met veel plezier ook de studie klassieke homeopathie gevolgd. 

Als afstudeer scriptie klassieke homeopathie ben ik me met een onderzoek gaan bezighouden: bioresonantie in de homeopathische praktijk. U begrijpt het inmiddels wel: studie volgde.

De allernieuwste wetenschappelijke kennis over het functioneren van onze fysieke en mentale biochemie, de epigenetica, houd zich bezig met invloeden van buitenaf op onze DNA. We kunnen zonodig op bio-chemisch niveau veel betekenen voor het herstel en handhaven van gezondheid door middel van voedingaanpassing- en suppletie.

Met deze kennis kan ik een doeltreffende en veilige individuele behandeling inzetten.

Heeft u na het lezen van de website vragen, gewoon even bellen of stuur een mailtje!

© 2009 - Praktijk Stad van de Zon | Realisatie: Numaga-Design, Nijmegen. Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 30-08-2017 . | Sitemap | Bookmark deze pagina